top of page

ACCESSORIS

Audítus Centre Auditiu posa a la seva disposició una àmplia gamma d'accessoris i ajudes tècniques que li permetran tenir una experiència única amb audiòfons d'última generació. Els nous sistemes amb connexió bluetooth li ofereixen una connectivitat total, i sense fils, a televisors, ordinadors, reproductors MP3, telèfons fixos i mòbils, que l'ajudaran a desenvolupar-se en les mateixes condicions que les persones amb audició normal.

SISTEMES BLUETOOTH

 

Els senyals procedents de fonts d'àudio externes es reben millor de forma directa i sense fil. Tant ConnectLine, de Oticon, com ComPilot, de Phonak, són dos sistemes de connexió sense fils que li permeten connectar-se a través dels seus audiòfons d'última generació a televisors, ordinadors, reproductors de MP3 i telèfons. Ofereixen als pacients noves oportunitats de comunicar-se i la possibilitat de sentir millor en més situacions que mai.

 

Aquests dos sistemes capten el senyal d'àudio i l'envien directament a cau d'orella, convertint l'audiòfon en un petit auricular sense fils. En no existir un retard perceptible en la transmissió, els senyals d'àudio queden perfectament sincronitzats amb les imatges visuals. Això suposa una diferència enorme quan el pacient veu la televisió o juga amb una consola.

AJUDES TÈCNIQUES

 

La gran varietat d'ajudes tècniques disponibles faciliten molt la vida de les persones amb alguna limitació auditiva i sovint també beneficien a les persones del seu entorn. A més a més, animen a portar una vida independent a l'hora que millora l'autoestima.

 

A Audítus Centre Auditiu, disposem de diferents models de telèfons, ja siguin mòbils o fixos, adaptats a les necessitats de la gent gran amb problemes de sordesa, visibilitat o memòria; despertadors vibradors amb alarma lluminosa que l'ajudaràn a començar el dia pel seu propi peu; 

auriculars sense fils que faràn que gaudeix-hi del seu prgrama televisiu preferit sense ocasionar molèsties a terceres persones; amplificadors de so que li permetràn escoltar més i millor quan rebi una trucada.

 

La majoria d'aquestes ajudes tècniques són pràctiques, senzilles d'utilitzar i econòmiques.

PILES I KITS DE NETEJA

 

Cura i Manteniment

El manteniment del seu audiòfon a través de la neteja diària és molt important. Ajuda a mantenir les condicions auditives òptimes, s'estén la vida del seu audiòfon, i garanteix una higiene adequada.

 

Com tenir cura del seu audiòfon

Manipuli el seu audiòfon amb cura i dèsil en un lloc segur, sec i fresc.

Apagui l'audiòfon quan no l'utilitzi. En cas que no es faci servir per un llarg període de temps, retiri la bateria.

Tregui la cera de l'audiòfon per evitar un mal funcionament temporal o lesions permanents.

Netegil amb el raspallet o el drap suau que ve amb ell. No introdueixi mai eines en la presa de so. Si ho fa, podria danyar el receptor. Si no pot netejar l'audiòfon consulti als nostres professionals. Canvii els filtres amb freqüència perquè no acumulin cera o brutícia.

Visiti'ns regularment perquè els seus canals auditius es mantinguin nets. A més, no porti l'audiòfon a la dutxa o durant activitats aquàtiques, o al utilitzar un assecador per al cabell, laca o altres tipus d'aereosol. 

bottom of page