NOVETATS

OTICON OPN S "TRENCA UNA LLEI DE LA FÍSICA"

 

El revolucionari Oticon OPN va trencar la manera convencional d'ajudar a les persones amb pèrdua auditiva en entorns sorollosos. En lloc d'aplicar una direccionabilitat estreta i tancar-se als sons ambientals, ha obert el seu món. Oticon OPN és prou ràpid i precís per oferir accés a tots els sons rellevants en un entorn de 360º i proporciona al cervell el que necessita per donar-los sentit.

 

Ara trenquem una llei de la física i oferim encara més millora en intel·ligibilitat de la parla i l'esforç d'escolta. amb Oticon OPN S portem l'experiència Open Sound i els beneficis Brain Hearing al següent nivell. Sorprenentment Open Sound Optimizer analitza el so amplificat 56.000 cops/segon, es tan ràpid que pot detectar i evitar el feedback de manera proactiva, fins i tot abans de produir-se.

 

La nova plataforma Velox S és la més ràpida i avançada que em desarrollat mai i proporciona a Oticon Opn S una potència computacional sense precedents per crear, un cop més, una difrència que canvii la vida dels usuaris.

 

 

OTICON OPN HYBRID
 
Oticon OPN ofereix una solució híbrida que cobreix les necessitats dels usuaris d'audiòfons garantint els beneficis d'un audiòfon recarregable, però que li permet utilitzar piles convencionals si fos necessari.

 

 

PHONAK AUDÉO MARVEL

 

La plataforma Marvel expressa el nostre compromís il·limitat per millorar l'audició sense limitacions. Ofereix excel·lent rendiment auditiu, comprensió verbal i qualitat sonora, independentment de l'entorn sonor.

 

La tecnologia Binaural VoiceStream es va desenvolupar tenint en compte el fet que dues oïdes senten millor que un de sol. Transmet l'ample de banda d'àudio complet en temps real i de manera bidireccional; d'aquesta manera, aborda els ambients sonors difícils simulant el que fa el cervell amb els sons procedents de tots dos oída. Aquesta unió entre els dos audiòfons garanteix que vostè pugui beneficiar-se de l'audició verbal en els dos sentits, especialment en un entorn sorollós, al telèfon o quan l'usuari d'audiòfon no pugui situar-se davant l'orador.

 

Dissenyat per connectar fàcilment a telèfons intel·ligents Android i iOS i una varietat de components electrònics d'ús diari.  Phonak ha estat el pioner de la capacitat de recàrrega en el sector de l'audició amb la introducció de les bateries recarregables de ió-liti. Les bateries estan dissenyades per durar sis anys. Pot gaudir un dia complet d'audició incloent streaming sense haver de preocupar-se per canviar les bateries. 

PHONAK VIRTO B TITANIUM

 

El titani és conegut per la seva resistència i durabilitat. S'utilitza per a productes metges, vehicles d'alt rendiment i articles d'esport d'alta tecnologia. Amb una carcassa tan fina com el paper i uns components electrònics en miniatura, es tracta de l'audiòfon a mida més petit de Phonak que mai hagi existit. Virto B-Titanium és superdiscret i fins a un 26% més petit que el seu predecessor.

Els audiòfons Virto B-Titanium amb el nou AutoSense US estan dissenyats tenint en compte els ambients sonors als quals t'enfrontes a diari i es s'adapten a la perfecció als sons que t'envolten. AutoSense US analitza els sons que t'envolten cada 0,4 segons i pot identificar si et trobes en un restaurant sorollós, al cotxe, en una sala de concerts o a casa teva. Es compon de diferents funcions que barreja per adaptar-se amb precisió al teu entorn sonor. Sense haver de ajustar els audiòfons manualment, pots gaudir d'un rendiment auditiu i una
qualitat sonora sense igual en qualsevol lloc.