top of page

SERVEIS

Gaudeix-hi ja dels múltiples avantatges en els serveis que Audítus Centre Auditiu disposa per vostè. Amb un seguiment personalitzat i constant abans, durant i després de la vida útil del seu audiòfon, garantint una perfecta adaptació.

JORNADES DE PREVENCIÓ

 

A Audítus Centre Auditiu duem a terme periòdicament Jornades Preventives de la Sordesa, d'una manera totalment gratuïta, amb l'objectiu de controlar la salut auditiva dels nostres pacients i de totes aquelles persones que necessitin un examen exhaustiu. Visiti'ns sense compromís i obtindrà una atenció especialitzada segons les seves necessitats.

 

 

 

 

SERVEIS

SERVEI INTEGRAL

 

Audítus Centre Auditiu ofereix als seus pacients un Servei Integral i Professional, abans, durant i després de tot el procés d'adaptació, des de l'audiometria, passant per l'elecció de l'audiòfon, segons la necessitats de cada pacient, fins a la seva programació i manteniment. A més si vostè ho desitja també li realitzem una neteja exhaustiva de la seva pròtesi sempre que ho necessiti.

ASSISTÈNCIA TÈCNICA I DOMICILIARIA

 

En cas de necessitar Assistència Tècnica, només haurà de trucar a Audítus Centre Auditiu perquè un dels nostres tècnics l'atengui i trobi la solució al seu problema al més aviat possible. Per als pacients que no puguin traslladar-se al nostre Centre, Audítus els oferirà Assistència Domiciliara sense cap cost addicional.

SERVEI POST-VENDA

 

Si hi ha alguna cosa que ens diferència de la resta d'empreses, és el nostre Servei Post-Venda. Audítus Centre Auditiu es compromet amb cada pacient per tal d'ajudar en el procés d'adaptació a la seva nova vida un cop triada la pròtesi adequada. No ha de preocupar-se per res, amb una simple trucada nosaltres l'atendrem sempre que ho necessiti.


 

 

bottom of page