top of page

AUDIÒFONS

Els temps en què els audiòfons eren grans i indiscrets són cosa del passat. Els avenços tecnològics han fet possible que avui dia siguin més petits que mai. Amb freqüència, criden l'atenció bastant menys que unes ulleres. Els audiòfons moderns són petits i elegants, i es presenten en una àmplia gamma de models, ja siguin intrauriculars (invisibles dins del canal auditiu), o discrets retroauriculars (part posterior del pavelló auditiu). A la mida de qualsevol personalitat i gust, de totes les butxaques, i el més important, de diferents tipus de pèrdua auditiva.

L'evolució cromàtica dels audiòfons permet a l'usuari triar un color adequat a joc amb el seu cabell. Els nostres audioprotesistes sempre li recomanaràn un sistema adequat a les seves necessitats individuals. Un audiòfon és un dispositiu de comunicació molt sofisticat. Hi ha molts tipus diferents d'audiòfons, igual que hi ha moltes formes de pèrdua auditiva. Tanmateix, tots tenen cinc components bàsics en comú. El funcionament de tots consisteix en l'amplificació de sons per millorar els problemes en un rang d'audició concret. El disseny pot variar però l'efecte general és permetre viure la seva vida amb la màxima plenitud.
A Audítus Centre Auditiu entenem que l'elecció d'un audiòfon és només el començament del camí cap a una millor audició. Aquí als guiarem a través del procés de funcionament, manteniment i neteja dels seus audiòfons perquè el seu període d'adaptació sigui el més agradable possible.

Com funciona un audiòfon?  1. El micròfon capta el so.

  2. Els sons són analitzats pel xip de processament.

  3. Els sons processats s'envien a l'amplificador.

  4. Els sons amplificats s'envien a l'altaveu.

  5. Els sons es transmeten a l'oïda interna a través de l'altaveu i allí es transformen en impulsos elèctrics.

  6. El cervell capta i processa els impulsos.

Foto by Oticon

bottom of page