top of page

Per Audítus Centre Auditiu el primer i més important són les persones. Aquests són els fonaments de la nostra empresa, a partir d'aquí farem tot el possible perquè vostè pugui solucionar el seu problema auditiu i millorar la seva qualitat de vida. Sense trampa ni cartró.
Senzillament buscarem la solució més efectiva per a les seves necessitats i la que més s'ajusti a les seves possibilitats.

En l'actualitat hi ha molts tipus d'audiòfons i solucions específiques per a problemes determinats i a través del nostre sistema d'adaptació progressiva, trobarem la que millor s'adapti a vostè. El que nosaltres li oferim és un tracte totalment personalitzat i a la seva mida, per a això comptem amb una dilatada experiència en un sector, el de l'audiopròtesi, en constant evolució.

La nostra filosofia queda molt ben resumida amb la imatge presa per Jack Bradley al nen de cinc anys Harold Whittles, en l'instant precís en que conecten el seu audiòfon i escolta la seva veu i la de la seva mare per primera vegada. L'emoció que transmet Harold, és la mateixa que volem que sentin els nostres pacients un cop solucionada la seva deficiència auditiva.

Audiòfons a Barcelona

Foto de Jack Bradley a Harold Whittles en el instant precís que escolta la seva pròpia veu per primera vegada.

bottom of page