top of page

PROTECTORS

La nostra gamma de protectors garanteixen la màxima protecció en tots els seus vessants, ja sigui per evitar infeccions per l'entrada d'aigua a l'oïda interna, com per reduir els decibels del soroll a què en alguns casos estem sotmesos. Dissenyats a mida amb materials totalment hipoalergènics i de gran qualitat són un complement perfecte per protegir les nostres oïdes de l'aigua, soroll, vent i humitat. Ideals per a pacients amb drenatges al timpà doncs evitaran qualsevol risc d'infecció a causa de l'aigua.

MOTLLES BANY

Estan especialment dissenyats per impedir la penetració d'aigua durant el bany, dutxa i esports d'aigua (no utilitzar en submarinisme).
Protegeixen el conducte auditiu extern de possibles infeccions. Fets amb silicona tova a partir del motlle de l'oïda del pacient. També afavoreixen la relaxació mental. Incorporen estoig per a un millor transport, higiene i conservació. Disponibles en una àmplia gamma de colors.

MOTLLES BIOPOR

Estan especialment dissenyats per protegir l'oïda interna de l'excés de soroll. Disposen de cinc tipus de filtres segons l'atenuació necessària. Fets amb silicona tova a partir del motlle de l'oïda del pacient. Ideal per a motoristes, músics, operaris sotmesos a soroll constant. Afavoreixen la concentració i la conciliació del son. Incorporen estoig per a una millor conservació, higiene i transport. Es lliuren amb cordó.

MOTLLES ANTISOROLL

Estan especialment dissenyats per protegir l'oïda interna de l'excés de soroll. Disposen de cinc tipus de filtres segons l'atenuació necessària. Fets amb silicona rígida a partir del motlle de l'oïda del pacient. Ideal per a treballs de llarga exposició al soroll. Afavoreixen la concentració. Incorporen estoig per a un millor conservació, higiene i transport. Disponibles en diversos colors. Es lliuren amb cordó.

CINTES AQUÀTIQUES

Estan dissenyades per impedir la penetració d'aigua i fixar els motlles que protegeixen l'oïda. Fetes de neoprè de primera qualitat. Són reversibles amb dos colors i tancament amb velcro. Ideal per als més petits de la casa. Disponibles en talla L-S. La utilització conjunta de motlles i cinta garanteixen la màxima protecció.

bottom of page