top of page

QUI SOM?

Audítus Centre Auditiu és una empresa familiar fundada el 1998 per dos experimentats professionals en el camp de l'audiopròtesi, Vincenzo Locatelli, Director Executiu, i Maria Teresa Ruiz Mateu, Coodirectora, que es van embarcar en aquest projecte en solitari després de molts anys treballant per a altres empreses del sector, amb la finalitat de proporcionar a les persones amb pèrdues auditives millors solucions als seus problemes.

 

Tot i que Audítus Centre Auditiu és una empresa relativament jove, està composta per un equip humà altament especilitzat i professionalment capacitat per a l'adaptació de pròtesis auditives. Els seus fundadors tenen una dilatada experiència de més de 30 anys a les espatlles, i una llarga llista de pacients que avalen el nostre treball ben fet.

 

Les noves generacions de l'empresa, compromeses en prendre el relleu dels seus fundadors, aporten un ventall de noves idees i una alenada d'aire fresc per tal d'evolucionar a l'una dels temps que corren, sense abandonar les característiques que ens han fet diferents i exclusius, el nostre servei al pacient i el nostre tracte personalitzat i a mida abans durant i després de l'adaptació de la seva nova pròtesi auditiva.

bottom of page